Nieuwe producten Secto design verlichting


Op de beurs in Stockholm heeft Secto Design een aantal veelbelovende nieuwe producten gelanceerd. Allereerst de Ovalo serie. De lampen stonden reeds eerder op de nominatie om uit te komen. Maar nu is het dan zover. De Ovalo range vormt eigenlijk een tweede generatie Secto Design armaturen. In die zin dat er een duidelijke vormverwantschap bestaat tussen pendant, vloer- muur- en tafellamp. Daarnaast zie je in de frames van de armaturen meer ontwerp en detail terug vergeleken bij de basic vormen van bijvoorbeeld vloer- en tafellamp uit de huidige collectie. Dit maakt de Ovalo serie bij uitstek geschikt voor toepassing in projectomgevingen.

Een tweede nieuwtje is een nieuwe pendant lamp: de Kontro. Bij de Kontro zijn twee kappen als een x in elkaar geschakeerd wat een spannende vorm en een intrigerend licht oplevert. Het licht schijnt zowel neerwaarts als opwaarts.

Tot slot is er een nieuwe kleur toegevoegd: walnut of noten. Net als bij de witte en zwarte kleur is de kleur noten als een vineer op de berken lamellen aangebracht. De kleur noten voegt elegance toe en onderstreept tegelijkertijd het natuurlijke, tijdloze karakter van de armaturen. De kleur noten is vanaf nu voor alle modellen verkrijgbaar met uitzondering van de Magnum 4202.

Wat betreft de nieuwe armaturen is het nog even wachten voordat ze leverbaar zullen zijn. Secto Design werkt er hard aan om alle nieuwe lampen binnen nu en 8 weken ook daadwerkelijk te kunnen uitleveren. Tegen die tijd zullen de nieuwe modellen eveneens in de prijslijst worden opgenomen.

Laatst toegevoegde producten

(Toegevoegde producten sinds 29 februari 2012)

In licht
Kontro pendant door Seppo Koho
Noten vierde kleur in de Secto Design collectie door Seppo Koho
Ovalo muurlamp door Seppo Koho
Ovalo vloerlamp door Seppo Koho
Ovalo tafellamp door Seppo Koho
Ovalo pendant door Seppo Koho

kontro-pendant
LED4 Wood/Wood LED4 Wood/Wood €560.00
Flint Flint Call for Pricing