Maatwerk

maatwerkDe grootste troef is natuurlijk het maatwerk. Alle modellen zijn eigen ontwerp en geregistreerd.
De bestaande modellen kunnen op hun beurt weer helemaal aangepast worden aan de wens van de gebruiker.

Grenzeloos ontwerpen, een droom voor iedereen.

De wisselwerking tussen klant en interieurarchitect is hier zéér belangrijk. Wij vinden het immers van belang dat de klant inspraak heeft en zichzelf kan terug vinden in het ontwerp.

Ook aan de indeling van de ruimtes word veel aandacht besteed. Er worden verschillende opstellingen uitgewerkt zodat de bewoners vooraf zien welke mogelijkheden er bestaan. Hierdoor wordt het hele concept zeer transparant en duidelijk, ook voor iemand die hier niet dagelijks mee bezig is.
Aan deze ontwerpen word steeds een materialen-staat gekoppeld. Dit wil zeggen dat de interieurarchitect een voorstel doet voor de te gebruiken materialen, hier is steeds genoeg ruimte voor de eigen smaak van de bewoners.

Ook de verlichting wordt bij Woonkultuur niet vergeten.
Het uitgebreide aanbod lampen zorgt voor inspiratie en het verlichtingsplan zorgt voor een optimale verdeling van de sfeerverlichting in de woonruimte. Met de juiste verlichting wordt een ruimte of een bepaald object nog eens extra geaccentueerd. Dit geldt ook voor de kunstobjecten, samen met de verlichting zorgen deze ervoor dat een ruimte voorzien wordt van karakter en sfeer.
Lui Lui €940.00
Big Table Bonaldo Big Table Bonaldo Call for Pricing